Bespreking op Smulpaapje

Smulpaapje is een website met een overzicht van goede restaurants waar je ook terecht kunt met kinderen. Daarnaast vult Susan Artez haar site ook met allerlei leuke recepten, tips en… boekbesprekingen. Ook ons stamppotboek mocht met haar de keuken in. En dat terwijl ze helemáál niet van stamppot houdt…

Oef, dat was even spannend dus. Zou het boek de haat nog groter maken? Niet dus! Sterker nog, Susan geeft toe dat we van haar een heuse stamppotliefhebber hebben gemaakt :-)

Wat een prachtig vormgegeven boek. Vol met niet alleen gerechten van de hand van Werner Drent, maar ook tal van leuke wetenswaardigheden over de gebruikte ingrediënten. Met teksten van de hand van Marije Sietsema en de illustraties door Helga de Graaf. En hoe fijn, nergens de standaard stamppot waar we zo van gruwen. Oké, met uitzondering van de Leids ontzet hutspot, eerlijk is eerlijk :-) In alle facetten een kookboek dus zoals wij ze graag zien.

Lees hier de rest van haar review!